Digitale løsninger

Brand alarm


Ved en brandalarm skifter visning til den view (fane) med det første alarm. Selve fane blinker rød. Ved et nyt alarm på en anden etage lyser fane rød men visning skifter ikke til den pågældende fane. Se også et eksempel på

Digitaal brandmeldpaneel - YouTube


Sprinkler hotspot


Et sprinkler hotspot er et sprinklerområde. I stedet for at lysdiode blinker, blinker hele sprinklerområde samtidigt med sprinkler lysdiode. Ofte indeholder et sprinklerområde flere ABA grupper. Ved at bruge et sprinkler hotspot kan stadig ABA grupper vises med sin egen lysdiode. Samtidigt giver det et bedre overblik over hvor grænserne til det pågældende sprinklerområde befinder sig. Farve på selve hotspot kan vælges som man øsnker og kan også bruges til andere formål end sprinkler. Se også et eksempel på Sprinklerpaneel - YouTube

Tilkørselsrute og opstillingsplads til brandbil


Brandmandspanelet kan hjælpe med at vise tilkørselsmulighederne og opstillingsplads til brandbilen. Med blinkende piler kan tilkørselsrute angives og med et ikon til en brandbil angives opstillingsplads til brandbilen.

Tekstvindue


I højre hjørnet af brandmandspanelet er der et tekstvindue. I vinduet kan man se det første brandalarm og de to sidste brandalarmen i dansk tekst. Med rulle funktionen kan man få op mellemliggende brandalarmer. Også er det muligt at vise fejl, frakoblinger eller andere type alarm som gasalarm i separate faner til tekstvinduet.

Aktivering af varsling


På brandmandspanelet kan der integreres trykknapper for at aktivere varsling. Trykknapper kan fåes med et bekræftelses pop-up i form af et trykknap eller indtastning af en kode for at undgå uønsket aktivering fra for eksempel fluer på touchskærmen.


Aktivering af aktive brandsikringsanlæg


Lig som varsling kan også aktive brandsikringsanlæg aktiveres via trykknapper på brandmandspanelet. Også disse trykknapper kan beskyttes fra uønsket aktivering via et bekræftelses pop-up i form af et trykknap eller indtastning af en kode.

Brandmandspanel online


Information fra ABA anlæget bliver ovesat til billeder på brandmandspanelet. Disse billeder kan nås gennem en Cloudomgivelse via en smart phone eller tablet at driftsansvarlige, den interne organistion eller brandvæsenet kan bruge det ved en alarm. Informer om mulighederne.


Print funktion


Ved en brandalarm kan brandmandspanelet printe den aktuelle visning til brandmandspanelet eller situationsplan, o-plan og tilkørselsplan til den pågældende gruppe hvor alarmen stammer fra på en netværksprinter. Det er til fordel hvis ABA-anlægget omhandler mange o-planer.


Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre oplevelsen for den besøgende.

Læs mere her.
OK